Juristkompaniet i Östersund söker avlönad uppsatspraktikant

 

Vill du skriva din uppsats inom familjejuridik och få stöd av ett helt team av specialister? Har du kapacitet att jobba parallellt med uppsatsskrivandet? Juristkompaniet i Östersund erbjuder avlönad praktik i samband med ditt uppsatsskrivande under höstterminen 2022!

Om Juristkompaniet

Juristkompaniet är en juristbyrå med fokus på den ekonomiska familjejuridiken. Vi har kontor i Hudiksvall, Sundsvall, Skellefteå och Östersund. Vår USP är att vi kombinerar spetskompetens inom vårt ämne med en enkelhet i kontakten med kund och en hög servicegrad.

Vad vi erbjuder

Vi stöttar dig gärna med uppsatsen och är ditt bollplank i allt från val av ämne till slutkorrektur. Våra jurister har djupa kunskaper inom familjejuridiken och möjlighet att ge dig en inblick även i den praktiska tillämpningen av reglerna.

Parallellt med studierna deltar du i det dagliga arbetet på byrån och får hjälpa våra jurister i olika typer av uppdrag och ärenden. Du kommer att få erfarenhet av att t.ex. upprätta bodelningsavtal, skriva testamenten och förrätta bouppteckningar.

Du anställs på deltid och får lön för den del av tiden som du arbetar hos oss.

Dina kvalifikationer

Du har hög social kompentens, är lösningsorienterad och ser fram emot att jobba nära kund. Självklart är du också ambitiös och noggrann med ett intresse för familjejuridik. Eftersom vår förhoppning är att praktikplatsen kommer att leda till anställning hos oss, kommer vi att prioritera sökande som vill bosätta sig i Östersund.

Ansökan

 Ansök genom att skicka personligt brev, CV och betygskopior från fullgjorda kurser till [email protected].

Om du har frågor kan du kontakta Anton Olofsson eller Emma Berg, du når båda på 063-13 13 60.

Anton Olofsson
Kontorschef Östersund, Jurist
Porträtt
Emma Berg
Verksamhetschef
Porträtt