Jobba hos oss

Juristkompaniet består av självständiga företag som enats om ett gemensamt ramverk, villkor varierar därför mellan kontoren. Gemensamt är att du som medarbetare har stor möjlighet att påverka både ditt eget jobb och vara delaktig i kontorets utveckling och resultat. Det ställer krav på eget ansvar och initiativförmåga, men du får också komma till en arbetsplats som tillvaratar dina idéer och prioriterar din utveckling.

Lediga tjänster

Under Lediga tjänster lägger vi ut information när vi aktivt söker nya medarbetare.

Spontanansökan

Juristkompaniet är kedja som växer! Vi är ständigt på jakt efter nya talanger och är dessutom öppna för att att starta kontor på fler orter, om vi hittar rätt personer att arbeta tillsammans med.

Du är därför välkommen att själv ta initiativ och ansöka om jobb eller annat samarbete med oss.

Praktikplatser

Vi tar gärna emot praktikanter när vi har möjlighet, de olika kontoren kan dock ha begränsningar vad gäller plats och handledartid.

Kontakta chefen

För mer information om våra arbetsplatser kan du besöka respektive kontorssida. Men du är också välkommen att kontakta  kontorschefen på ”ditt kontor” direkt, om du har funderingar om arbete eller praktikplats. Här nedan hittar du kontaktinformationen till din blivande chef.

Emma Åhs Doverlind
Kontorschef Hudiksvall
Porträtt
Maria Sundberg
Föräldraledig
Kontorschef Sundsvall
Porträtt
Isak Vallgren
Kontorschef Umeå
Porträtt
Anton Olofsson
Kontorschef Östersund
Porträtt