Din jurist i Hälsingland

 

Välkommen till Juristkompaniet i Hälsingland!

Hos oss får du trygg och tydlig rådgivning i allt som rör familjejuridik. Vi har lång erfarenhet av t.ex.  bouppteckningar, arvskiften och bodelningar.

Allra helst jobbar vi med den förebyggande familjejuridiken och hjälper dagligen kunder med att skriva testamente, samboavtal, äktenskapsförord och framtidsfullmakt.

Boka en kostnadsfri Framtidskoll

Börja gärna med att boka en kostnadsfri Framtidskoll med vår jurist, då får du en genomgång av din familjejuridiska situation. Juristen kommer att förklara vad som gäller och ge förslag på handlingar som kan göra din och din familjs situation lite tryggare och mer hanterbar, om det värsta skulle hända.

Självklart kan du också få hjälp att upprätta de handlingar du vill, i de flesta fall kan vi då ange fast pris.

Vårt kontor i Hudiksvall

Vårt besökskontor i Hudiksvall hittar du centralt på Köpmanbergsvägen 1.

Om du vill träffa en jurist på vårt kontor i Hudiksvall kan du enkelt boka tid själv via länken nedan. Du kan då själv välja vilken jurist du vill träffa.

På bokningssidan ser du också kostnaden för våra vanligaste tjänster, för de flesta kan vi erbjuda fast pris.

Du kan också kontakta oss på 0650-55 30 11 eller [email protected] när du behöver hjälp av en jurist i Hudiksvall.

Träffa en jurist på din hemort

Förutom på vårt besökskontor i Hudiksvall träffar våra jurister kunder på flera andra orter i Hälsingland. De orter som vi besöker regelbundet är:

Söderhamn, Bergsjö, Bollnäs, Järvsö, Sveg och Vemdalen

Via telefon och videomöte hjälper vi kunder i hela landet. För att boka tid med jurist på annan ort än Hudiksvall kontaktar du oss på 0650-55 30 11 och [email protected].

Välkommen att kontakta oss med dina frågor eller för att boka en tid på den ort som passar dig bäst!

Boka tid
Juristkompaniet i Hälsingland Hudiksvall

Våra medarbetare

Emma Åhs Doverlind

Jurist och kontorschef
0650-55 30 11 / 070-259 69 79

[email protected]

Jobbar gärna med: Bodelningar, fastighetsöverlåtelser, fastighetsbildning, bouppteckningar, arvskiften, testamenten och äktenskapsförord

Med min bakgrund från Lantmäteriet blir jag ofta den som får ta hand de lite krångligare fastighetsfrågorna, men jag hjälper gärna till med våra vanliga familjejuridiska ärenden också. Roligast är när jag lyckas lösa ett problem som kunden upplevt som oöverstigligt.

Kristina Westling

Jurist
0650-55 30 11 / 070-688 63 82

[email protected]

Jobbar gärna med: Framtidskollen, testamenten, framtidsfullmakter, samboavtal, äktenskapsförord, skuldebrev, gåvobrev, bodelningar, bouppteckningar och arvskiften.

Du kanske har ett specifikt ärende eller bara vill få koll. Kanske har du funderat över något länge. Oavsett vilket kan vi tillsammans reda ut vad som gäller och hitta lösningar. Efter många år som familjejurist ser jag fortfarande alltid fram emot att träffa människor, lyssna, resonera och kunna ge bra tips och råd. Viktigt för mig är att du känner dig bekväm och trygg med den lösning som vi kommer fram till.