Din jurist i Hälsingland

 

Välkommen till Juristkompaniet i Hälsingland! Nu har vår juristbyrå öppnat kontor i Hudiksvall och ser fram emot att få träffa nya kunder i hela Hälsingland.

Hos oss får du trygg och tydlig rådgivning i allt som rör familjejuridik. Vi har lång erfarenhet av t.ex.  bouppteckningar, arvskiften och bodelningar.

Allra helst jobbar vi med den förebyggande familjejuridiken och hjälper dagligen kunder med att skriva testamente, samboavtal, äktenskapsförord och framtidsfullmakt.

Boka en kostnadsfri Framtidskoll

Börja gärna med att boka en kostnadsfri Framtidskoll med vår jurist, då får du en genomgång av din familjejuridiska situation. Juristen kommer att förklara vad som gäller och ge förslag på handlingar som kan göra din och din familjs situation lite tryggare och mer hanterbar, om det värsta skulle hända.

Självklart kan du också få hjälp att upprätta de handlingar du vill, i de flesta fall kan vi då ange fast pris.

Vårt kontor i Hudiksvall

Vårt besökskontor i Hudiksvall hittar du centralt på Bankgränd 1. Via länken nedan kan du själv boka tid för ett möte med vår jurist i Hudiksvall. På bokningssidan kan du också se kostnaden för våra vanligaste tjänster.

Välkommen till en juristbyrå med kunden i fokus!

Träffa en jurist på din hemort

Förutom på vårt besökskontor i Hudiksvall träffar våra jurister kunder på flera andra orter i Hälsingland. De orter som vi besöker regelbundet är:

Söderhamn, Bergsjö och Ljusdal.

Via telefon och videomöte hjälper vi kunder i hela landet. För att boka tid med jurist på annan ort än Hudiksvall kontaktar du oss på 0650-55 30 11 och [email protected].

Välkommen att kontakta oss med dina frågor eller för att boka en tid på den ort som passar dig bäst!

Boka tid
Juristkompaniet i Hälsingland Hudiksvall

Våra medarbetare

Emma Åhs Doverlind jurist

Emma Åhs Doverlind

Jurist och kontorschef
0650-55 30 11 / 070-259 69 79

[email protected]

Jobbar gärna med: Bodelningar, fastighetsöverlåtelser, fastighetsbildning, hyresavtal, bouppteckningar, arvskiften, testamenten, äktenskapsförord

Med min bakgrund från Lantmäteriet blir jag ofta den som får ta hand de lite krångligare fastighetsfrågorna, men jag hjälper gärna till med våra vanliga familjejuridiska ärenden också. Roligast är när jag lyckas lösa ett problem som kunden upplevt som oöverstigligt.

Jurist Johanna Mellberg

Johanna Mellberg

Jurist
0650-55 30 11 / 070-200 21 11

[email protected]

Jobbar gärna med: Framtidskollen, testamenten, framtidsfullmakter och gåvobrev

Jag gillar mötet med kunden där alla är olika och har olika förutsättningar och att bringa klarhet i något som verkar krångligt eller svårt. Målet är att kunden ska gå från mötet med känslan att förstå  sin situation bättre och förhoppningsvis också med den lösning som behövs.

Annika Östberg boutredare

Annika Östberg

Boutredare
0650-55 30 11 / 076-107 57 07

[email protected]

Jobbar gärna med: Bouppteckningar, arvskiften och förvaltningar

Det bästa med mitt jobb är att kunna hjälpa människor i en svår tid. Jag tycker att det viktigaste i min roll är att vara lyhörd för kundens situation, ingen situation är den andra lik och det är det som gör det intressant att jobba med familjejuridiska frågor.