Din jurist i Skellefteå

 

Välkommen till Juristkompaniet Skellefteå!

 

Hos Juristkompaniet i Skellefteå får du trygg och tydlig rådgivning i allt som rör familjejuridik. Inom Juristkompaniet har vi har lång erfarenhet av t.ex.  bouppteckningar, arvskiften och bodelningar.

Allra helst jobbar vi med förebyggande juridik och våra jurister hjälper dagligen kunder med att skriva testamentesamboavtaläktenskapsförord och framtidsfullmakt.

Boka en kostnadsfri Framtidskoll

Börja gärna med att boka en kostnadsfri Framtidskoll, då får du en genomgång av din familjejuridiska situation. Din jurist kommer att förklara vad som gäller och ge förslag på handlingar som kan göra din och din familjs situation lite tryggare och mer hanterbar, om det värsta skulle hända.

Självklart kan du också få hjälp av juristen att upprätta de handlingar du vill, i de flesta fall kan vi då ange fast pris.

Vårt kontor i Skellefteå

Vårt fasta kontor hittar du hos House Be TGN, på Storgatan 53 i Skellefteå.

Om du vill träffa en jurist på vårt kontor i Skellefteå kan du enkelt boka tid för ett möte via länken nedan. Du kan då själv välja vilken jurist du vill träffa.

På bokningssidan ser du också kostnaden för våra vanligaste juridisk tjänster, för de flesta kan vi erbjuda fast pris.

Du kan också kontakta oss på 090-18 92 00 eller [email protected] när du behöver hjälp av en jurist i Skellefteå.

Träffa en jurist på din hemort

Förutom på vårt besökskontor i Skellefteå träffar våra jurister kunder på flera andra orter. Kontakta oss för att mer information om möjligheten att träffa en jurist på en ort nära dig.

Via telefon och videomöte hjälper vi kunder i hela landet. För att boka tid med jurist på annan ort än Skellefteå kontaktar du oss på 090-18 92 00 och [email protected].

Välkommen att kontakta oss med dina frågor eller för att boka en tid på den ort som passar dig bäst!

Boka tid

Medarbetare i Skellefteå

Porträtt

Isak Vallgren

Kontorschef Umeå, Jurist
Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå
Porträtt

Annika Östberg

Boutredare
Sundsvall, Umeå, Örnsköldsvik, Skellefteå