Framtidskollen

Vet du vad som skulle hända med dina tillgångar vid en skilsmässa, om du eller en anhörig avlider eller om du, på grund av sjukdom, inte längre kan ta hand om sig själv? Det vet vi!

Välkommen på en kostnadsfri Framtidskoll hos oss på Juristkompaniet. Tillsammans med en av våra jurister får du gå igenom just dina förutsättningar. Vår jurist gör sedan en analys av din familjejuridiska situation och förklarar vilka eventuella fallgropar som du behöver undvika.

De vanligaste handlingarna som vi hjälper våra kunder att upprätta efter Framtidskollen är testamente, framtidsfullmakt, samboavtal och äktenskapsförord.

Kostnadsfri genomgång med jurist

Framtidskollen är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte på något sätt att ta hjälp av Juristkompaniet efter genomgången.  Det beror på att vi tycker att det är viktigt att du som kund förstår både vad lagen säger och vilka olika alternativ som finns, innan du går vidare och upprättar några handlingar.

Många av de handlingar som vi upprättar får stora ekonomiska konsekvenser både för dig och dina närstående, så det är viktigt att de både håller juridiskt och stämmer med din vilja.

Framtidskoll via digitalt möte

Vi träffas gärna för ett personligt möte, om du har möjlighet till det. I annat fall hjälper vi till med en genomgång via videomöte eller telefon. Vi tar emot kunder från hela landet, du bokar enkelt tid för ett digitalt via länken nedan. För hjälp att upprätta handlingar via digitalt möte har vi också rabatterade  fasta priser.

Inför samtalet är det bra om du har koll på personnummer för eventuell respektive och barn samt eventuell fastighetsbeteckning. Är du gift eller sambo är det bra om båda deltar i samtalet.

Boka digitalt möte

Möte på något av våra kontor

Vi har fasta kontor i Hudiksvall, Skellefteå, Sundsvall och Östersund. På dessa orter kan du boka tid för en Framtidskoll direkt hos den jurist du vill träffa, vi länkarna nedan. Vi träffar också kunder på flera andra orter i Jämtlands och Västernorrlands län. Ring oss så hittar vi en tid och plats som passar för er.

Boka i Hudiksvall       Boka i Skellefteå       Boka i Sundsvall       Boka i Östersund

Något om gratis mallar

För många av våra vanligaste tjänster finns ett stort antal mallar och digitala tjänster tillgängliga online. Några håller en bra kvalité medan vissa är direkt felaktiga. Utan fackkunskaper är det svårt att veta vilken mall som är juridiskt korrekt och som blir rätt för just dig.

Vi på Juristkompaniet sätter en stolthet i att våra kunder inte bara får juridiskt korrekta handlingar utan också tryggheten i att ha förstått alternativen och att ha gjort ett informerat val. Vi har också arbetat igenom våra texter och formuleringar under många år och lägger omsorg vid allt från val av typsnitt till pappersvikten på omslagsmappen.

Därför går vi inte igenom och rättar handlingar som kunder skrivit ut på nätet. Vi ger inte heller konkreta förslag på hur man brukar skriva eller exempel på formuleringar.

Välkommen på Framtidskoll hos Juristkompaniet

Kontakta gärna oss på Juristkompaniet om du har frågor om familjejuridik eller om du vill boka tid för en Framtidskoll. Du når oss enkelt via telefon 0771-31 06 31 eller e-post [email protected]. Du är också välkommen att ta kontakt med den jurist du vill prata med, kontaktuppgifterna hittar du på våra kontorssidor.

Vill du hellre att vi kontaktar dig, kan du fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.

Boka tid hos oss:

Juristkompaniet, digitalt möte 0771-31 06 31

Oavsett var du bor i Sverige är du välkommen att boka tid för ett onlinemöte med någon av våra familjejurister.

Boka online
Juristkompaniet Hälsingland 0650-553011

Vårt fasta kontor i Hälsingland hittar du på Köpmanbergsvägen 1 i Hudiksvall. Via länken nedan kan du boka tid med jurist i Hudiksvall, om du vill ses på någon annan ort i Hälsingland fyller du istället i kontaktformuläret. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Hudiksvall och Hälsingland.

Boka online
Juristkompaniet i Skellefteå 0771-31 06 31

Vårt fasta kontor öppnar för kunder i juni 2022 och kommer att ligga i Hjortenhuset på Trädgårdsgatan 7 i Skellefteå. Redan nu kan ni boka tid med vår jurist i Skellefteå för möte via Teams eller telefon. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Skellefteå.

Boka online
Juristkompaniet Sundsvall 060-17 37 00

Vårt kontor i Sundsvall hittar du på Bankgatan 8, här jobbar ett team med jurister som har lång erfarenhet av familjejuridik. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Sundsvall.

Boka online
Juristkompaniet Östersund 063-13 13 60

Vårt kontor i Östersund hittar du på Prästgatan 54 B, här jobbar ett team med jurister som har lång erfarenhet av familjejuridik. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Östersund.

Boka online
Tack för ditt meddelande

Kontakta oss för bokning