Ökad trygghet med Framtidskollen

Vet du vad som skulle hända med dina tillgångar vid en skilsmässa, om du eller en anhörig avlider eller om du, på grund av sjukdom, inte längre kan ta hand om sig själv? Det vet vi! Ta kontroll över din framtid med Juristkompaniets kostnadsfria tjänst Framtidskollen. 

Tillsammans med en av våra jurister går du igenom just dina förutsättningar. Vi gör sedan en analys av din familjejuridiska situation och förklarar vilka eventuella fallgropar som du behöver undvika.

De vanligaste handlingarna som vi hjälper våra kunder att upprätta efter Framtidskollen är testamente, framtidsfullmakt, samboavtal och äktenskapsförord.

Kostnadsfri genomgång med jurist

Framtidskollen är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte på något sätt att ta hjälp av Juristkompaniet efter genomgången. Det beror på att vi tycker att det är viktigt att du som kund förstår både vad lagen säger och vilka olika alternativ som finns, innan du går vidare och upprättar några handlingar.

Många av de handlingar som vi upprättar får stora ekonomiska konsekvenser både för dig och dina närstående, så det är viktigt att de både håller juridiskt och stämmer med din vilja.

Framtidskollen via digitalt möte

Vi träffas gärna för ett personligt möte, om du har möjlighet till det. I annat fall hjälper vi till med en genomgång via videomöte eller telefon. Vi tar emot kunder från hela landet, du bokar enkelt tid för ett digitalt möte via länken längre ner på sidan. När vi upprättar handlingar på ett digitalt möte har vi också rabatterade fasta priser.

Inför samtalet är det bra om du har koll på personnummer för eventuell respektive och barn samt eventuell fastighetsbeteckning. Är du gift eller sambo är det bra om båda deltar i samtalet.

Boka digitalt möte

Möte på något av våra kontor

Vi har fasta kontor i Hudiksvall, Skellefteå, Sundsvall, Umeå och Östersund. På dessa orter kan du boka tid för en Framtidskoll direkt hos den jurist du vill träffa, via länkarna nedan. Vi träffar också kunder på flera andra orter i Hälsingland, Jämtland, Västernorrland och Västerbotten. Ring oss så hittar vi en tid och plats som passar för er.

Boka tid i:

Stora risker med gratis mallar

För många av våra vanligaste tjänster kan man hitta ett stort antal mallar och digitala tjänster på oräkneliga sajter på nätet. Vissa håller bra kvalitet medan vissa är direkt felaktiga. Utan fackkunskaper är det svårt att veta vilka som är juridiskt korrekta och som blir rätt för just dig.

På Juristkompaniet sätter vi stor stolthet i att våra kunder inte bara får juridiskt korrekta handlingar utan också trygghet. För oss är det viktigt att våra kunder har förstått alternativen och har gjort ett informerat val. Vi har också arbetat igenom våra texter och formuleringar under många år och lägger stor omsorg vid minsta detalj.

Därför går vi inte igenom och rättar handlingar som kunder skrivit ut på nätet. Vi ger inte heller konkreta förslag på hur man brukar skriva eller exempel på formuleringar.

Välkommen på Framtidskollen hos Juristkompaniet

Kontakta gärna oss på Juristkompaniet om du har frågor om familjejuridik eller om du vill boka tid för Framtidskollen. Du når oss enkelt via telefon 0771-31 06 31 eller e-post [email protected]. Du är också välkommen att ta kontakt med den jurist du vill prata med, kontaktuppgifterna hittar du på våra kontorssidor.

Vill du hellre att vi kontaktar dig, kan du fylla i dina uppgifter i formuläret här nedanför.

Boka tid hos oss:

Juristkompaniet, digitalt möte 0771-31 06 31

Oavsett var du bor i Sverige är du välkommen att boka tid för ett onlinemöte med någon av våra familjejurister.

Boka online
Juristkompaniet Hälsingland 0650-553011

Vårt fasta kontor i Hälsingland hittar du på Köpmanbergsvägen 1 i Hudiksvall. Via länken nedan kan du boka tid med jurist i Hudiksvall, om du vill ses på någon annan ort i Hälsingland fyller du istället i kontaktformuläret. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Hudiksvall och Hälsingland.

Boka online
Juristkompaniet i Skellefteå 0771-31 06 31

Vårt fasta kontor öppnar för kunder i juni 2022 och kommer att ligga i Hjortenhuset på Trädgårdsgatan 7 i Skellefteå. Redan nu kan ni boka tid med vår jurist i Skellefteå för möte via Teams eller telefon. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Skellefteå.

Boka online
Juristkompaniet Sundsvall 060-17 37 00

Vårt kontor i Sundsvall hittar du på Bankgatan 8, här jobbar ett team med jurister som har lång erfarenhet av familjejuridik. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Sundsvall.

Boka online

Vårt kontor i Umeå hittar du i Tullkammaren på Thulegatan 1. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Umeå.

Boka online
Juristkompaniet Östersund 063-13 13 60

Vårt kontor i Östersund hittar du på Prästgatan 54 B, här jobbar ett team med jurister som har lång erfarenhet av familjejuridik. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Östersund.

Boka online
Tack för ditt meddelande

Kontakta oss för bokning