Skip to main content

Vi får många komplimanger om våra fina bilder, som fotograf Sandra Lee Pettersson har tagit. Extra roligt tycker vi att det är, eftersom människorna på bilderna inte är vilka som helst!

 

Det här är Emma Bergs mamma, pappa och yngsta dottern Ellen. Emma är vår kontorschef i Östersund och bilden är tagen i köket på kontoret på Prästgatan 54 B. Pappa Bertil ler inte gärna på beställning, men vi är glada att han i alla fall ställde upp på bild. Notera också att han passar på att göra smygreklam för Stövar-SM.

 

Samboavtal

 

På den här bilden känner ni kanske igen vår jurist Anton Olofsson. Mitt emot sitter juristen Emma Åhs Doverlind och bredvid sitter hennes make med äldsta sonen Noah i knät. Bilden är tagen i stora konferensrummet i Östersund. Det kanske ser ut som ett kundmöte men ni kan räkna med att de pratar om fotboll.

 

 

Här har vi tillsammans med fotografen tagit oss ut till havet! På bilden skålar vår jurist Leif Englund i kaffe tillsammans med fru, dotter och barnbarn.

 

 

Även här har vi fått med föräldrar på bild. Denna gång är det Maria Sundbergs mamma och pappa som har ställt upp. Maria är kontorschef i Sundsvall och bilden är tagen på vårt kontor där på Bankgatan 8. Pappa Ulf är lite mer mediatränad än pappa Bertil, eller också beror leendet helt enkelt på att han inte är någon surjämte utan en go och glad dalmas!

 

 

Så är kan det se ut när vi hjälper kunder med ett digitalt möte. Vi har de senaste åren sett ett ökat intresse för just denna mötesform!

 

Till sist bjuder vi på denna bild med juristerna Leif Englund och Maria Sundberg. Bilden är tagen i ett mötesrum på Sundsvallskontoret. Leif är ingen linslus direkt, men här fick fotografen en bild genom dörrspringan!

 

×