Skip to main content

Vi får många komplimanger om våra fina bilder, som fotograf Sandra Lee Pettersson har tagit. Extra roligt tycker vi att det är, eftersom människorna på bilderna inte är vilka som helst!

 

Det här är Emma Bergs mamma, pappa och yngsta dottern Ellen. Emma är vår kontorschef i Östersund och bilden är tagen i köket på kontoret på Prästgatan 54 B. Pappa Bertil ler inte gärna på beställning, men vi är glada att han i alla fall ställde upp på bild. Notera också att han passar på att göra smygreklam för Stövar-SM.

 

Samboavtal

 

På den här bilden känner ni kanske igen vår jurist Anton Olofsson. Mitt emot sitter juristen Emma Åhs Doverlind och bredvid sitter hennes make med äldsta sonen Noah i knät. Bilden är tagen i stora konferensrummet i Östersund. Det kanske ser ut som ett kundmöte men ni kan räkna med att de pratar om fotboll.

 

 

Här ser ni vår jurist Elin Börjesgård i ett ”möte” med Leif Englunds dotter, hennes man och deras dotter Lovis. Även Leif är jurist i Sundsvall och bilden är tagen i ett av våra mötesrum på Bankgatan 8. Man kan gissa att Lovis skrattar åt morfar som står utanför bild och gör roliga miner.

 

 

Även här har vi fått med föräldrar på bild. Denna gång är det Maria Sundbergs mamma och pappa som har ställt upp. Maria är kontorschef i Sundsvall och bilden är tagen på vårt kontor där. Pappa Ulf är lite mer mediatränad än pappa Bertil, eller också beror leendet helt enkelt på att han inte är någon surjämte.

 

Ring oss på Juristkompaniet

 

Så är kan det se ut när vi hjälper kunder över telefon. Här är det Evelina Lindberg som tar emot samtalet. Evelina är vår paralegal i Sundvall och bilden är tagen i kontorslandskapet där.

 

Testamente

Till sist bjuder vi på denna bild med juristerna Frida Olofsson och Emma Åhs Doverlind i diskussion med vår sekreterare Veronica Sandqvist. Bilden är tagen mot entrén till vårt kontor i Östersund. Veronica är ingen linslus direkt, men om ni besöker kontoret i Östersund är det oftast hon som välkomnar er.

 

×