Juristkompaniet

Vårt samarbete med Castor

Sedan januari 2021 har vi på Juristkompaniet ett samarbete med Förvaltnings AB Castor gällande juridisk rådgivning och upprättande av juridiska handlingar. Här hittar du information om vad samarbetet innebär, samt information om våra priser och aktuella erbjudanden.

Här hittar du också länkar till svaren på några av de frågor som kan vara intressanta för dig som äger en bostadsrätt.

Juridiskt stöd till bostadsrättsföreningar

Som styrelseledamot i någon av de bostadsrättsföreningar som Castor förvaltar har du möjlighet att kostnadsfritt få kortare juridiska frågor besvarade av våra jurister. Frågorna ska då avse överlåtelse av bostadsrätter och familjejuridik . Du kan ställa din fråga via telefon på 0771-31 06 31 eller via e-post till [email protected].

För frågor som kräver utredning samt frågor som ligger utanför vårt specialistområde kommer vi att lämna uppgift om ungefärlig kostnad, innan ni tar ställning till att anlita oss.

Juridisk utbildning för er styrelse

Vi på Juristkompaniet kan också erbjuda utbildning för er styrelse i ämnen som ligger inom vårt kompetensområde. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer om vilka ämnen det kan röra sig om och hur just er utbildning kan utformas. När vi har förstått era behov kan vi lämna uppgift om priset för utbildningen.

Kostnadsfri Framtidskoll för medlemmar

Du som är medlem i en bostadsrättsförening som Castor förvaltar har alltid möjlighet att få en kostnadsfri Framtidskoll med en av våra jurister. Den innebär att juristen gör en analys av din familjejuridiska situation och ger råd om hur du kan skapa en tryggare situation. Självklart får du också utrymme att ställa dina frågor.

Efter mötet lämnar jurist uppgift om pris för de handlingar du kan behöva och kan hjälpa dig att upprätta dessa, om du så önskar. Framtidskollen kan ske i ett personligt möte på någon av de orter vi bemannar, eller via telefon eller videomöte.

Förmånligt pris på juridiska handlingar

Oavsett om du får hjälp via telefon eller efter ett personligt möte erbjuder vi alla bostadsrättsmedlemmar våra förmånliga fasta priser.  Här hittar du t.ex. prisuppgift för gåva av bostadsrätt och samboavtal. Ange redan när du bokar tiden att du är medlem i en av Castors föreningar.

Rabatt på juridiska tjänster

För de tjänster som inte omfattas av fast pris erbjuder vi alla medlemmar en rabatt om 10 % på hela vårt arvode. Det gäller t.ex. om du tar vår hjälp med en bouppteckning eller ett arvskifte. Om du vill få en ungefärlig uppgift om kostnaden för ditt ärenden kan du kontakta oss och beskriva din situation. Glöm inte att berätta att du är medlem i en av Castors föreningar.

Välkommen att kontakta Juristkompaniet

Vi på Juristkompaniet är specialister på allt som rör familjejuridik och svarar gärna på dina frågor om t.ex. bouppteckning, arvskifte och bodelning. Vi har också stor erfarenhet av överlåtelse av bostadsrätter, både vad gäller att upprätta överlåtelsehandlingar och att hantera de praktiska delarna. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill få juridisk hjälp med ditt ärende.

Isak Vallgren
Jurist och kontorschef i Umeå, specialist på fastighetsjuridik
Porträtt

Boka tid hos oss:

Juristkompaniet, digitalt möte 0771-31 06 31

Oavsett var du bor i Sverige är du välkommen att boka tid för ett onlinemöte med någon av våra familjejurister.

Boka online
Juristkompaniet Hälsingland 0650-553011

Vårt fasta kontor i Hälsingland hittar du på Köpmanbergsvägen 1 i Hudiksvall. Via länken nedan kan du boka tid med jurist i Hudiksvall, om du vill ses på någon annan ort i Hälsingland fyller du istället i kontaktformuläret. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Hudiksvall och Hälsingland.

Boka online
Juristkompaniet i Skellefteå 0771-31 06 31

Vårt fasta kontor öppnar för kunder i juni 2022 och kommer att ligga i Hjortenhuset på Trädgårdsgatan 7 i Skellefteå. Redan nu kan ni boka tid med vår jurist i Skellefteå för möte via Teams eller telefon. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Skellefteå.

Boka online
Juristkompaniet Sundsvall 060-17 37 00

Vårt kontor i Sundsvall hittar du på Bankgatan 8, här jobbar ett team med jurister som har lång erfarenhet av familjejuridik. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Sundsvall.

Boka online

Vårt kontor i Umeå hittar du i Tullkammaren på Thulegatan 1. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Umeå.

Boka online
Juristkompaniet Östersund 063-13 13 60

Vårt kontor i Östersund hittar du på Prästgatan 54 B, här jobbar ett team med jurister som har lång erfarenhet av familjejuridik. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Östersund.

Boka online
Tack för ditt meddelande

Kontakta oss för bokning