Skip to main content

Juristkompaniet öppnar

Efter mycket planering, väntan och hårt arbete så är det alltså dags att Juristkompaniet öppnar kontor i Sundsvall och Östersund. Vi har arbetat med familjejuridik på orterna i många år men då under annat namn. Nu får vi alltså äntligen möjlighet att stå på egna ben.

Expertis inom ekonomisk familjerätt

Vårt fokus är speciellt den ekonomiska familjejuridiken. Hos oss arbetar nämligen jurister med lång erfarenhet och expertis inom området. Genom åren har vi exempelvis upprättat hundratals testamenten, bouppteckningar, arvskiften och bodelningar. Vi kombinerar en hög grad av specialisering inom vårt juridiska område ihop med enkelhet i mötet med kunder. Enligt oss ska juridik levereras utifrån kundens behov, en hög servicegrad och på ett begripligt sätt med en förutsägbar och rimlig prissättning.

Välkommen att kontakta oss oavsett om du har frågor eller vill boka in en tid som passar dig!

Du når oss även på telefon 060-17 37 00 eller 063-13 13 60 och e-post [email protected] eller [email protected]

Boka tid hos oss nu när Juristkompaniet öppnar kontor!

Juristkompaniet, digitalt möte 0771-31 06 31

Oavsett var du bor i Sverige är du välkommen att boka tid för ett onlinemöte med någon av våra familjejurister.

Boka online
Juristkompaniet Hälsingland 0650-553011

Vårt fasta kontor i Hälsingland hittar du på Köpmanbergsvägen 1 i Hudiksvall. Via länken nedan kan du boka tid med jurist i Hudiksvall, om du vill ses på någon annan ort i Hälsingland fyller du istället i kontaktformuläret. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Hudiksvall och Hälsingland.

Boka online
Juristkompaniet i Skellefteå 0771-31 06 31

Vårt fasta kontor öppnar för kunder i juni 2022 och kommer att ligga i Hjortenhuset på Trädgårdsgatan 7 i Skellefteå. Redan nu kan ni boka tid med vår jurist i Skellefteå för möte via Teams eller telefon. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Skellefteå.

Boka online
Juristkompaniet Sundsvall 060-17 37 00

Vårt kontor i Sundsvall hittar du på Bankgatan 8, här jobbar ett team med jurister som har lång erfarenhet av familjejuridik. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Sundsvall.

Boka online

Vårt kontor i Umeå hittar du i Tullkammaren på Thulegatan 1. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Umeå.

Boka online
Juristkompaniet Östersund 063-13 13 60

Vårt kontor i Östersund hittar du på Prästgatan 54 B, här jobbar ett team med jurister som har lång erfarenhet av familjejuridik. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Östersund.

Boka online
Tack för ditt meddelande

Kontakta oss för bokning

Testamente med präglingsstämpel
×