Juristkompaniet – din jurist i Sundsvall

Välkommen till Juristkompaniet i Sundsvall! Här får du trygg och tydlig rådgivning i allt som rör familjejuridik. Vi har lång erfarenhet av t.ex. bouppteckningar, arvskiften och bodelningar.

Allra helst jobbar vi med den förebyggande familjejuridiken och hjälper dagligen kunder att skriva testamenten, framtidsfullmakter och äktenskapsförord. Våra jurister svarar gärna på dina frågor och om du vill få en kostnadsfri genomgång av din familjejuridiska situation bokar du tid för en Framtidskoll.

Vårt kontor i Sundsvall

Vårt fasta kontor hittar du mellan de två stadsbergen, på Bankgatan 8 i Sundsvall. Nära kontoret finns goda parkeringsmöjligheter och vår lokal kommer du direkt in i om du tar hissen till tredje våningen. Lokalen är även anpassad för dig som har behov av hjälpmedel.

Du når oss på telefon: 060-17 37 00 och e-post sundsvall@juristkompaniet.com

Träffa en jurist på din hemort

Förutom på vårt fasta kontor Sundsvall träffar våra jurister kunder på flera orter i Västernorrland, de orter vi regelbundet besöker är:

Härnösand, Ånge, Timrå och Matfors

Via telefon hjälper vi kunder i hela landet. För våra vanligaste tjänster kan vi då erbjuda fasta priser.

Välkommen att boka in en tid för hjälp via telefon eller på den ort som passar dig bäst!

Boka tid
Juristkompaniet i Sundsvall

Våra medarbetare

Maria Sundberg

Kontorschef och jurist
060-17 37 00 / 072-560 45 15
maria.sundberg@juristkompaniet.com
Sundsvall, Timrå, Matfors

Jag jobbar gärna med: Framtidskollen, testamenten, generationsskiften

Att i det personliga mötet och utifrån kundens önskemål och behov, komma fram till en skräddarsydd lösning, är det bästa med mitt jobb. När jag sedan får en direkt reaktion över bordet som ”du fick det svåra att bli så enkelt!”, får jag bekräftat att jag valt rätt jobb.

Elin Börjesgård (föräldraledig)

Jurist
060-17 37 00
elin.borjesgard@juristkompaniet.com
Sundsvall, Timrå

Jobbar gärna med: Testamenten, Äktenskapsförord, Bodelningar, Arvskiften, Bouppteckningar, Samboavtal, Framtidsfullmakter, Gåvobrev, Skuldebrev, Framtidskollen

Det bästa med mitt jobb är att jag får jobba med både människor och juridik! Mitt mål är att alltid få den stundtals snåriga juridiken att verka enkel för mina kunder så att de känner sig trygga i sin familjesituation.

Leif Englund

Jurist
060-17 37 00
leif.englund@juristkompaniet.com
Sundsvall, Härnösand, Ånge

Jag jobbar gärna med: Framtidskollen, testamenten, äktenskapsförord, generationsskiften, bodelningar

Johanna Mellberg

Biträdande jurist
060-17 37 00 / 070-200 21 11
johanna.mellberg@juristkompaniet.com
Sundsvall

Annika Östberg

Boutredare
060-17 37 00 / 076-107 57 07
annika.ostberg@juristkompaniet.com
Sundsvall, Örnsköldsvik

Jag jobbar gärna med: Bouppteckningar, arvskiften och förvaltningar

Det bästa med mitt jobb är att kunna hjälpa människor i en svår tid. Jag tycker att det viktigaste i min roll är att vara lyhörd för kundens situation, ingen situation är den andra lik och det är det som gör det intressant att jobba med familjejuridiska frågor.

Jurist Emma Åhs Doverlind

Emma Åhs Doverlind

Jurist
060-17 37 00 / 070-259 69 79
emma.ahsdoverlind@juristkompaniet.com
Sundsvall

Jobbar gärna med: Bodelningar, fastighetsöverlåtelser, fastighetsbildning, hyresavtal, bouppteckningar, arvskiften, testamenten och äktenskapsförord

Med min bakgrund från Lantmäteriet blir jag ofta den som får ta hand de lite krångligare fastighetsfrågorna, men jag hjälper gärna till med våra vanliga familjejuridiska ärenden också. Roligast är när jag lyckas lösa ett problem som kunden upplevt som oöverstigligt. Östersundsbaserad men avlastar i Sundsvall vid behov.

Evelina Lindberg

Paralegal
060-17 37 00 / 072-505 23 39
evelina.lindberg@juristkompaniet.com
Sundsvall

Jag jobbar gärna med: Bouppteckningar, arvskiften, förvaltningar

Det bästa med mitt jobb är definitivt mötet med människor. Med min servicebakgrund och kompetens inom familjejuridiken vill jag ge mina kunder ett par trygga händer.