Juristkompaniet Sundsvall

Välkommen till Juristkompaniet i Sundsvall! Här arbetar vi med allt som rör familjejuridik och har lång erfarenhet av bouppteckningar, arvskiften och bodelningar.

Allra helst jobbar vi med den förebyggande familjejuridiken och hjälper dagligen kunder att skriva testamenten, framtidsfullmakter och äktenskapsförord. Våra jurister svarar gärna på dina frågor.

Vårt huvudkontor hittar du mellan de två stadsbergen, på Bankgatan 8 i Sundsvall. Nära kontoret finns goda parkeringsmöjligheter och vår lokal kommer du direkt in i om du tar hissen till tredje våningen. Lokalen är även anpassad för dig som har behov av hjälpmedel.

Du når oss på telefon: 060-17 37 00 och e-post sundsvall@juristkompaniet.com

Förutom Sundsvall, bemannar vi orterna Härnösand, Ånge, Timrå och Matfors.

Välkommen att boka in en tid på den ort som passar dig bäst!

Boka tid

Våra medarbetare

Maria Sundberg

Kontorschef och jurist
060-17 37 00 / 072-560 45 15
maria.sundberg@juristkompaniet.com
Sundsvall, Timrå, Matfors

Jag jobbar gärna med: Framtidskollen, testamenten, generationsskiften

Att i det personliga mötet och utifrån kundens önskemål och behov, komma fram till en skräddarsydd lösning, är det bästa med mitt jobb. När jag sedan får en direkt reaktion över bordet som ”du fick det svåra att bli så enkelt!”, får jag bekräftat att jag valt rätt jobb.

Elin Börjesgård

Jurist
060-17 37 00 / 072-505 23 39
elin.borjesgard@juristkompaniet.com
Sundsvall, Timrå

Jobbar gärna med: Testamenten, Äktenskapsförord, Bodelningar, Arvskiften, Bouppteckningar, Samboavtal, Framtidsfullmakter, Gåvobrev, Skuldebrev, Framtidskollen

Det bästa med mitt jobb är att jag får jobba med både människor och juridik! Mitt mål är att alltid få den stundtals snåriga juridiken att verka enkel för mina kunder så att de känner sig trygga i sin familjesituation.

Leif Englund

Jurist
060-17 37 00
leif.englund@juristkompaniet.com
Sundsvall, Härnösand, Ånge

Jag jobbar gärna med: Framtidskollen, testamenten, äktenskapsförord, generationsskiften, bodelningar

Evelina Lindberg

Paralegal
060-17 37 00 / 073-077 39 90
evelina.lindberg@juristkompaniet.com
Sundsvall

Jag jobbar gärna med: Bouppteckningar, arvskiften, förvaltningar

Det bästa med mitt jobb är definitivt mötet med människor. Med min servicebakgrund och kompetens inom familjejuridiken vill jag ge mina kunder ett par trygga händer.

Annika Östberg

Boutredare
060-17 37 00 / 076-107 57 07
annika.ostberg@juristkompaniet.com
Sundsvall

Jag jobbar gärna med: Bouppteckningar, arvskiften och förvaltningar

Jag tycker att det bästa med mitt jobb är att kunna hjälpa människor i en svår tid. Jag tycker att det viktigaste i min roll är att vara lyhörd för kundens situation, ingen situation är den andra lik och det är det som gör det intressant att jobba med familjejuridiska frågor.