Skip to main content

Arvinge Okänd återfann fadderbarnet som försvann

Under december 2019 medverkade Juristkompaniet i två avsnitt av SVT-serien ”Arvinge okänd”. Efter en lång tids sökande hittade Kattis Ahlström och hennes team till slut fadderbarnet Daniel Rivera i Mexico. Den 8e april 2019 betalades arvet om 1 300 000 kr ut till honom och hans två bröder. I januari 2020 fick Emma Berg på Juristkompaniet i Östersund ett brev från Daniel.

Resa till paradiset

Han skrev i brevet att han tack vare arvet kunnat ta med sina föräldrar på en fantastisk resa, till en plats nära havet. Eftersom hans föräldrar aldrig tidigare haft möjlighet att resa och se havet, betydde det mycket för Daniel att låta dem uppleva det tillsammans. För att förbättra föräldrarnas tillvaro därutöver, hade dem tillsammans tittat på nytt boende till föräldrarna som resulterat i en köpt tomt och ett påbörjat husprojekt.

Arvet gav möjlighet till arbete

Vidare i brevet skrev Daniel att han köpt ny bil, vilket hans ena bror också gjort. Eftersom Daniel och hans bror arbetar som taxichaufförer är en fungerande bil avgörande för att dem ska kunna arbeta. Med sina bilar kan dem nu sköta sitt dagliga arbete och försörja sig och sina familjer.

Återfunna fadderbarnet från Arvinge Okänd döpte sin son till Zlatan
Daniel och hans tre bröder delade på miljonarvet

Välkomnar Zlatan till familjen

Brevet avslutades med ett besked om att familjen utökats. Daniel och hans flickvän fick i början av året en son, som fått namnet Zlatan Leonel, efter den svenska fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimović. Med arvet kunde Daniel och hans familj på kort tid bygga om och anpassa sitt hus efter utökningen, som nu har blivit ett hem, där hela den nya familjen trivs.

×