Skip to main content

Arvinge okänd återfann fadderbarnet som försvann

Under december 2019 medverkade Juristkompaniet i två avsnitt av SVT-serien ”Arvinge okänd”. Efter en lång tids sökande hittade Kattis Ahlström och hennes team till slut fadderbarnet Daniel Rivera i Mexiko. Den 8 april 2019 betalades arvet om 1 300 000 kr ut till honom och hans två bröder. I januari 2020 fick Emma Berg på Juristkompaniet i Östersund ett brev från Daniel.

Resa till paradiset

Han skrev i brevet att han tack vare arvet kunnat ta med sina föräldrar på en fantastisk resa till en plats nära havet. Eftersom hans föräldrar aldrig tidigare haft möjlighet att resa och se havet betydde det mycket för Daniel att låta dem uppleva det tillsammans. För att förbättra föräldrarnas tillvaro därutöver hade dem tillsammans tittat på nytt boende till föräldrarna som resulterat i en köpt tomt och ett påbörjat husprojekt.

Arvet gav möjlighet till arbete

Vidare i brevet skrev Daniel att han köpt ny bil vilket hans ena bror också gjort. Eftersom Daniel och hans bror arbetar som taxichaufförer är en fungerande bil avgörande för att de ska kunna arbeta. Med sina bilar kan dem nu sköta sitt dagliga arbete och försörja sig och sina familjer.

Återfunna fadderbarnet från Arvinge Okänd döpte sin son till Zlatan

Välkomnar Zlatan till familjen

Brevet avslutades med ett besked om att familjen utökats. Daniel och hans flickvän fick i början av året en son som fått namnet Zlatan Leonel, efter den svenska fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimović. Med arvet kunde Daniel och hans familj på kort tid bygga om och anpassa sitt hus efter utökningen. Huset har nu blivit ett hem där hela den nya familjen trivs.

Ta del av mer om historien om Arvinge okänd:

Vill du ha hjälp med testamente, bouppteckning eller vill boka en tid för en kostnadsfri Framtidskoll?

Kontakta oss!

Juristkompaniet, digitalt möte 0771-31 06 31

Oavsett var du bor i Sverige är du välkommen att boka tid för ett onlinemöte med någon av våra familjejurister.

Boka online
Juristkompaniet Hälsingland 0650-553011

Vårt fasta kontor i Hälsingland hittar du på Köpmanbergsvägen 1 i Hudiksvall. Via länken nedan kan du boka tid med jurist i Hudiksvall, om du vill ses på någon annan ort i Hälsingland fyller du istället i kontaktformuläret. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Hudiksvall och Hälsingland.

Boka online
Juristkompaniet i Skellefteå 0771-31 06 31

Vårt fasta kontor öppnar för kunder i juni 2022 och kommer att ligga i Hjortenhuset på Trädgårdsgatan 7 i Skellefteå. Redan nu kan ni boka tid med vår jurist i Skellefteå för möte via Teams eller telefon. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Skellefteå.

Boka online
Juristkompaniet Sundsvall 060-17 37 00

Vårt kontor i Sundsvall hittar du på Bankgatan 8, här jobbar ett team med jurister som har lång erfarenhet av familjejuridik. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Sundsvall.

Boka online

Vårt kontor i Umeå hittar du i Tullkammaren på Thulegatan 1. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Umeå.

Boka online
Juristkompaniet Östersund 063-13 13 60

Vårt kontor i Östersund hittar du på Prästgatan 54 B, här jobbar ett team med jurister som har lång erfarenhet av familjejuridik. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Östersund.

Boka online
Tack för ditt meddelande

Kontakta oss för bokning

×