Juristkompaniet

Jurist till kontoret i Umeå

Juristkompaniet är en expansiv kedja med specialistkompetens inom framför allt ekonomisk familjerätt. Vi har kontor i Sundsvall, Östersund, Skellefteå och Hudiksvall och öppnar inom kort även i Umeå.

Vi behöver nu bemanna kontoret i Umeå och söker först och främst en jurist som vill vara med och bygga upp verksamheten.

Dina kvalifikationer

Vi vill att vår nya medarbetare är driven, noggrann samt har goda sociala färdigheter. Du får också gärna vara en resultatinriktad person som trivs med att arbeta i högt tempo och som triggas av att uppnå individuella och kollektiva mål.

Juristexamen är ett krav medan praktisk erfarenhet av familje- eller processrätt eller relevanta fördjupningskurser är meriterande, vi fäster också stor vikt vid personkemi.

Som jurist hos Juristkompaniet har du mycket kundkontakt. Du gillar att träffa nya människor och du är lösningsorienterad. Vi träffar kunder i olika skeenden i livet och därför värdesätter vi social kompetens. Vi förväntar oss att du efter en tids introduktion kan arbeta självständigt och ansvara för egna kundärenden.

Om tjänsten

Vi arbetar inom flera olika rättsområden. Några vanliga ärendetyper hos oss är testamenten, framtidsfullmakter, äktenskapsförord, samboavtal, skuldebrev, gåvobrev, köpekontrakt, bodelningar, bouppteckningar, arvskiften m.m.

Vi kan erbjuda dig en trevlig och stimulerande arbetsmiljö med varierande och utmanande arbetsuppgifter.

Hos oss värderar vi lagkänsla högt och vägen från förslag till beslut är väldigt kort. Vi sätter ett stort värde i att de anställda ska ha en möjlighet att påverka sin arbetssituation. Du kan läsa mer om oss på juristkompaniet.com/umea och, för en mer personlig bild, på www.instagram.com/juristkompaniet

Välkommen med din ansökan

Vi går igenom alla ansökningar löpande och uppmanar dig därför att söka så snart som möjligt.

Skicka din ansökan i form av CV, personligt brev, examensbevis ink. betyg samt övriga relevanta handlingar till [email protected].

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta [email protected] eller ring tillförordnad kontorschef Anton Olofsson på 076-785 60 24.