Upprätta testamente hos Juristkompaniet Hälsingland

Ditt testamente är ett av de allra viktigaste dokument du någon undertecknar. Det styr över vad som ska hända med dina tillgångar när du avlider och kan skapa ett bra skydd för dina närmaste.

Vi på Juristkompaniet  Hälsingland har erfarna jurister med lång erfarenhet av att upprätta testamenten och kan hjälpa dig att skräddasy ditt. Givetvis ska din vilja då bli tydlig och praktisk att möjligt att fullgöra.

Hur går ett upprättande av testamente till hos Juristkompaniet?

Hos oss börjar alltid utformningen av ditt testamente med en genomgång av din situation, tillsammans med en av våra jurister. Det för vi för att vi ska förstå dina förutsättningar och se till så att ditt testamente, på bästa sätt, motsvarar din vilja.

Även vid ”enkla” testamenten finns det viktiga frågor att ta ställning till och ofta tar rådgivning med kunden längre tid än själva skrivandet av testamentet. Juristkompaniet Hälsingland erbjuder fast pris för upprättande av testamente.

Går det att hantera testamente via telefon?

När det är möjligt föredrar vi personliga möten, men med hänsyn till både avstånd och smittorisk kan digitala möten vara att föredra.

För oss är det viktigt att du förstår innebörden av testamentet och de olika alternativa lösningar som finns. Vi hjälper dig så att ditt testamente blir heltäckande och genomtänkt. Underteckna aldrig ett testamente innan du till fullo förstår alla konsekvenser det får!

Vi finns i hela Hälsingland

Vårt fasta kontor ligger centralt i Hudiksvall men vi hjälper kunder i hela Hälsingland. Vi åker regelbundet ut till andra orter i Hälsingland.

De orter vi besöker är Bergsjö, Järvsö, Delsbo, Söderhamn och Bollnäs.

Välkommen att kontakta Juristkompaniet Hälsingland för upprättande av ditt testamente

Om du vill ha hjälp med att upprätta testamente i Hudiksvall eller via telefon/videomöte kan du enkelt boka tid för ett första möte direkt via länken nedan.

Om du vill ses på någon av våra andra orter i landskapet eller om du vill prata med oss innan du bokar når du oss enkelt via telefon 0650-55 30 11 eller e-post [email protected]. Vi har lång erfarenhet av familjejuridik och kan därför svara på de flesta frågor.