Skip to main content

Vi stödjer Rosa bandet och kampen mot cancer! Under hela oktober månad kommer vi därför att hjälpa alla som vill testamentera ett belopp eller en andel av sin kvarlåtenskap till cancerforskning –  helt kostnadsfritt.

Du kan välja mellan ett personligt möte på någon av det orter bemannar i Jämtlands och Västernorrlands län, eller hjälp via telefon (oavsett var i landet du bor).

Du får ett personligt utformat testamente gratis

Givetvis skriver vi testamentet utifrån din situation och dina önskemål! Det går till så att du först får prata med en av våra jurister. Vid det mötet/samtalet kommer juristen att ställa några frågor om din familjejuridiska situation och dina tankar kring testamentet. (Denna genomgång kallar vi Framtidskoll, den är kostnadsfri för alla).

När du sedan har kommit fram till vad du vill uppnå med ditt testamente, så skriver juristen testamentet åt dig. Vi skriver sedan ut det på arkivbeständigt papper, präglingspressar originalet och postar det hem till tillsammans med en instruktion om hur bevittningen ska gå till.

Exempel på önskemål i testamentet

 

  •  Jag vill skriva ett testamente med min sambo, först efter att vi båda är borta ska allt gå till cancerforskning.

Helt OK! Vi förklarar vad det innebär att ärva med fri förfoganderätt och skriver ert inbördes testamente utan kostnad.

  • Jag vill att Cancerfonden ska få en summa pengar, men det mesta ska gå till mina barn. Då vill jag också att det ska vara enskild egendom.

Det går fint! Vi skriver testamentet, inklusive ett förordnande om enskild egendom för dina barn, helt gratis.

  • Jag vill inte bara gynna cancerforskning, utan har fyra organisationer som jag vill ska dela på arvet efter mig.

Absolut, så länge som cancerforskningen får antingen ett belopp eller en andel skriver vi hela testamentet kostnadsfritt.

Boka tid med en jurist

Vill du få hjälp med ett gratis testamente? Du bokar enkelt tid genom att ringa oss på 0771-31 06 31. Du kan också boka tid direkt via hemsidan genom formuläret nedan. Men kom ihåg att detta bara gäller under oktober månad 2020, så vänta inte för länge med att boka tid.

Juristkompaniet, digitalt möte 0771-31 06 31

Oavsett var du bor i Sverige är du välkommen att boka tid för ett onlinemöte med någon av våra familjejurister.

Boka online
Juristkompaniet Hälsingland 0650-553011

Vårt fasta kontor i Hälsingland hittar du på Köpmanbergsvägen 1 i Hudiksvall. Via länken nedan kan du boka tid med jurist i Hudiksvall, om du vill ses på någon annan ort i Hälsingland fyller du istället i kontaktformuläret. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Hudiksvall och Hälsingland.

Boka online
Juristkompaniet i Skellefteå 0771-31 06 31

Vårt fasta kontor öppnar för kunder i juni 2022 och kommer att ligga i Hjortenhuset på Trädgårdsgatan 7 i Skellefteå. Redan nu kan ni boka tid med vår jurist i Skellefteå för möte via Teams eller telefon. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Skellefteå.

Boka online
Juristkompaniet Sundsvall 060-17 37 00

Vårt kontor i Sundsvall hittar du på Bankgatan 8, här jobbar ett team med jurister som har lång erfarenhet av familjejuridik. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Sundsvall.

Boka online

Vårt kontor i Umeå hittar du i Tullkammaren på Thulegatan 1. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Umeå.

Boka online
Juristkompaniet Östersund 063-13 13 60

Vårt kontor i Östersund hittar du på Prästgatan 54 B, här jobbar ett team med jurister som har lång erfarenhet av familjejuridik. På bokningssidan ser du också våra fasta priser i Östersund.

Boka online
Tack för ditt meddelande

Kontakta oss för bokning

×